Refibo

Wie zijn we?

REFIBO als uw voordeel


Starter, zelfstandige, vennootschap of vzw? REFIBO staat voor u klaar!

REFIBO staat voor Recht, Fiscaliteit en Boekhouding. Domeinen waar elke ondernemer vanzelfsprekend mee te maken krijgt. Gelukkig zorgen wij ervoor dat u zich op uw kernactiviteiten kan concentreren.

REFIBO bestaat sinds 1981. Deze beroeps- en levenservaring vormt een uniek surplus bij het adviseren van cliënten, het verwerken en optimaliseren van dossiers en het overdragen van kennis via onze seminaries, nieuwsbrief en website. Bij elke dienstverlening respecteert ons team bovendien de REFIBO-waarden, professionalisme en kwaliteit staan voorop.

Vanuit haar missie draagt REFIBO graag bij aan het ‘slimme’ en het ‘goede’ van uw organisatie. 
Zo geeft REFIBO extra toegevoegde financiële en niet financiële waarde aan uw organisatie. Een team van IAB accountants en belastingconsulenten, BIBF boekhouders en fiscalisten, beroepsgekwalificeerde dossierbeheerders, juristen en organisatieadviseurs zet vakkennis om in praktische en up-to-date informatie. Dit garandeert u een kwalitatieve en professionele dienstverlening op het vlak van boekhouden, accountancy en fiscaliteit, levert u juridische bijstand, IP-, auteursrechten, subsidie- en tax shelter advies, cybersecurity en GDPR-begeleiding, bedrijfs-, personeels- en organisatieadvies. Door onze ‘slimme’ drang om vakkennis te verwerven en deze informatie met u te delen, zijn we zowel voor u als KMO-eigenaar als voor uw interne boekhouders en administratieve medewerkers graag een passend en toekomstig aanspreekpunt. 

Interesse om vanuit deze invalshoek met REFIBO de daaruit volgende samenwerkingen te bespreken, een business ecosysteem op te zetten en om samen uw organisatie van ‘goed’ naar ‘slim’ te leiden?

Neem de kortste weg en bel of mail ons. Tot binnenkort!

Medewerkers

Marc Van den DorpeMarc Van den Dorpe

Zaakvoerder- Erkend boekhouder- fiscalist BIBF

Isabelle Tijtgat
Isabelle Tijtgat

Dossierbeheerder - Erkend boekhoudster- fiscaliste BIBF

Jacques Lievens
Jacques Lievens

Dossierbeheerder- Erkend accountant en belastingsconsulent IAB

Isabel Van den Dorpe
Isabel Van den Dorpe

Adviseur studiedienst- Erkend accountant en belastingsconsulent IAB