Refibo

Marc Van den Dorpe

Marc Van den Dorpe is erkend boekhouder -fiscalist , oprichter en zaakvoerder van fiscaliteit -, advies –en boekhoudkantoor REFIBO bvba.

Daarnaast staat hij ten dienste als erkend bemiddelaar in handels –en burgerlijke zaken. Hij is lector aan het departement boekhouden -fiscale wetenschappen bij het CVO Panta Rei. Voeg daarbij de jarenlange praktijkervaring als boekhouder, bedrijfsleider en vertrouwenspersoon en u bekomt een ideale mix die inspireert voor boeiende seminaries, objectieve analyses en bruikbare adviezen. Daarnaast beschikt Marc Van den Dorpe over een uitgebreid sociaal netwerk waarop hij beroep kan doen en is hij beslagen in het opstellen van financial management reports.

Als bezieler van REFIBO bvba heeft Marc Van den Dorpe al een gehele weg afgelegd tot wat REFIBO bvba vandaag betekent in het economisch verkeer. Steen per steen werd hieraan gebouwd, dit met het nemen van hindernissen en het zoeken naar oplossingen. Voor elke ondernemer klinkt dit bekend in de oren. Marc Van den Dorpe en REFIBO bvba helpen u dan ook graag bij het afleggen van dit parcours.

  • Zaakvoerder & oprichter van Refibo BVBA
  • Erkend boekhouder -fiscalist
  • Erkend bemiddelaar in burgerlijke -en handelszaken
  • Lector boekhouden –fiscale wetenschappen CVO Panta Rei
  • Auteur boekenreeks ‘Meer dan cijfers en letters’