Refibo

Onze waarden

... de sleutel tot ons succes.Alle acties binnen ons bedrijf zijn een reflectie van het waardenmodel van REFIBO. De continue interactie tussen de vier kernwaarden is reeds jaren de sleutel tot het succes en de waardering door de cliënt voor REFIBO.

Advies & communicatie

Een boekhouder-fiscalist is meer dan een boekhouder alleen, zoveel is zeker. Advies en communicatie zijn twee cruciale aspecten in de relatie tussen REFIBO en haar cliënten.

Kennismanagement

Voor REFIBO zijn goed opgeleide en bekwame medewerkers veruit het kostbaarste bezit. Kwalitatief en goedgeluimd personeel is immers cruciaal voor elke organisatie die gezond wil evolueren en groeien.

Betrokkenheid

REFIBO staat eenduidig voor het behartigen van alle zakelijke aspecten die een onderneming ondervindt op het vlak van recht, fiscaliteit en boekhouding. Daarbij gaat de dienstverlening vaak veel verder dan de strikte omlijning van de toegewezen opdracht.

Innovatie

Innovatie is de bron van vooruitgang. Daarom zijn we steeds op zoek naar ideeën en middelen om de werking van ons kantoor te optimaliseren. En dit zowel op intern niveau, als naar de cliënten toe.

Advies & communicatie

Een boekhouder-fiscalist is meer dan een boekhouder alleen, zoveel is zeker. Advies en communicatie zijn twee cruciale aspecten in de relatie tussen REFIBO en haar cliënten.

REFIBO neemt de tijd om haar cliënten te adviseren bij het nemen van belangrijke beslissingen. Daarenboven mag u rekenen op schriftelijk advies. Echter een telefonisch contact kan soms al voldoende zijn om een bedrijfsleider bepaalde inzichten bij te brengen of bij een risicovolle beslissing te begeleiden. Onze ervaring passen we niet alleen toe op uw boekhouding, ook uw bedrijfsbeleid willen we ermee stimuleren.

Advies gaat uiteraard gepaard met communicatie. REFIBO is vlot bereikbaar en we lossen uw verwachtingen zo snel mogelijk in.

Op onze website kan iedereen terecht voor documentatie omtrent recht, fiscaliteit en boekhouden. Verder geven we boeiende seminaries en brengen we u via de nieuwsbrief maandelijks op de hoogte van nieuws waarvan iedere ondernemer op de hoogte zou moeten zijn.